Categorieën
Home

Weight Watchers ervaringen

In januari kiezen veel mensen weer voor afvallen. Een van de bekendste diëten die daarbij gebruikt worden is Weight Watchers. Voor mensen die nog twijfelen kan het handig zijn om ervaringen met Weight Watchers te lezen. Wat zijn nu de ervaringen met dit dieet?

 

Gaat met de tijd mee

Het belangrijkste dat je over Weight Watchers kan vinden is dat het een dieet is dat met zijn tijd mee gaat. Zo is het al een tijdje mogelijk om online van alles en nog wat te regelen en te volgen. Zodoende kun je makkelijk vanuit huis je groep volgen en gemotiveerd worden om af te vallen. Ook kun je digitaal contact leggen met je coach en op die manier gegevens als gewicht en zo doorgeven.

 

Past zich aan

Ideeën en theorieën over voeding en gezondheid veranderen nogal eens. Weight Watchers gaat hier flexibel mee om. Het dieet past zich aan als die behoefte er is. Dat liet zich laatst nog zien toen Weight Watchers haar bekende puntensysteem flink bijschaafde. Voedingswaardes veranderden, recepten werden grondig herzien en eigenlijk ging de hele basis van het dieet eens goed op de schop. Het resultaat is wel een dieet dat eerlijk is en effectief blijft.

 

Commercieel

Wanklanken zijn er ook. Zo zou het dieet erg commercieel geworden zijn. Klanten worden gebonden aan strakke contracten en moeten voor de kleinste extra’s alweer de portemonnee trekken. Op die manier is voor veel mensen de motivatie om door te gaan na een tijdje zoek. Desondanks blijft Weight Watchers met afstand het best verkochte dieet ter wereld.