Categorie├źn
Huis en Tuin

Vliegenbestrijding in Paardenstallen

Vliegenbestrijding in paardenstallen behoort zeker tot de mogelijkheden. Het lijkt op een grote domper wanneer er waargenomen wordt dat er juist in uw stal wel erg veel vliegen de paarden lastig vallen. Gelukkig zijn er vele mogelijkheden voor het bestrijden van muggen in paardenstallen en licht ik deze graag hieronder toe.

Vliegenplaag bestrijden: stap 1
Het is eerst verstandig om na te gaan waar de vliegen nou eigenlijk vandaan komen. Inspecteer de stal dus goed. Zoek naar eitjes en vliegen en doe dit op vochtige plaatsen zoals plekken waar plantaardig materiaal ligt dat aan het rotten is. Ook ongemengd mest is een broedplaats voor vliegen en dan met name stalvliegen. Stalvliegen herkent u vaak aan de kleur, deze is donkerbruin. Het verschil tussen een vlieg en stalvlieg is dan ook zeer goed zichtbaar. De stalvlieg is namelijk ook een stukje kleiner en heeft iets bredere vleugels. 

Vliegen bestrijden: stap 2
Indien u niks gevonden heeft dan is de kans groot dat ze of ergens heel goed verstopt zitten, of simpel weg van buiten naar binnen komen. Wat het ook is, de vliegen moeten bestreden worden en het liefst zo snel mogelijk. Ook als u de eitjes wel gevonden heeft, deze heeft opgeruimd en nog steeds overlast ondervindt, is het verstandig om toch een vliegenvanger aan te schaffen. 

Vliegenvangers: stap 3
Vliegenvangers zijn er in vele soorten en maten te verkrijgen. Echter werkt de elektrische vliegenvanger het beste. Deze zijn namelijk uitermate geschikt voor grote ruimten zoals stallen, paardenstallen, veestallen enz. Het is verstandig om bij het aanschaffen van het apparaat na te gaan hoe groot de betreffende ruimte is. Als het gaat om een flinke ruimte dan moet u namelijk al gauw twee aanschaffen. Echter hebben Elektrische Muggenvangers wel een groot bereik, let daar en bereken dat altijd goed. 

Met deze stappen moet het zeker lukken om de vliegen te bestrijden. Indien u meer informatie wenst of graag bij onze elektrische vliegenvangers aanbiedingen wilt kijken, gaat u dan naar onze website. 

Geef een reactie